17.3.11

Τα νεύρα μου.....γκρρρρρ

Πόσες φορές έχεις πετάξει το κινητό σου τηλέφωνο στο τοίχο εξαιτίας της τσαντίλας σου; Είσαι άτομο που νευριάζεις και ξεπερνας τα όρια; Κι αν είσαι, τι μπορεί να σε κάνει να ηρεμήσεις; Πολλοί άνθρωποι είναι αυτοί που για να ηρεμήσουν πρέπει πρώτα να ξεσκίσουν (μεταφορικά πάντα) ό,τι κινείται πλάι τους. Να το ξεσκίσουν ψυχολογικά. Έτσι την πληρώνουν, τασάκια, κινητά τηλέφωνα, κλειδιά, τα καημένα τα βάζα, ποτήρια, πιάτα, ενίοτε και καρέκλες, τραπέζια που εκτοξεύονται με ρυθμούς ταχύτητος φωτός. Ευχής έργο ειναι να εκτοξεύονται στον τοίχο και όχι στον σύντροφο....Δε προλαβαίνεις να πεις κύμινο. (Ασχετο αλλά γιατί χρησιμοποιούμε τη λέξη κύμινο, κι όχι κάτι άλλο; πχ ρίγανη. Τρισύλλαβο είναι κι αυτό. Τεσπα. Κλείνει η παρένθεση.)

Τα νεύρα λοιπόν πολλές φορές μπορούν να οδηγήσουν στην απόλυτη ηρεμία μετά απο το ξέσπασμά τους, αλλά έχουν και συνέπειες στις σχέσεις. Επίσης ένα θεματάκι αρνητικό είναι πως τα νεύρα μπορεί να φέρουν και βία τη στιγμή εκείνη που ξεσπούν. Και τότε....έχουμε όχι θεματάκι, αλλά θεματάρα.

Παράδειγμα: Τα είχα με έναν βαμμένο Ολυμπιακό, ένα παλιό φεγγάρι. Αυτός όταν έβλεπε ποδόσφαιρο και έχανε η Θρυλάρα...ήταν ικανός να βάλει φωτιά στο σπίτι του! Τι συνέβη όμως όταν μια μέρα τον κάλεσα σπίτι μου κι έχασε ο Ολυμπιακός; Μου έσπασε το φύλο της ντουλάπας και του έσπασα τη κεφάλα με ένα τασάκι που του πέταξα κατακέφαλα! Αίσχος!!!
Περιμένω εναγωνίως παραδείγματα δικά σας, σκέψεις σας νευρόσπαστες και λοιπά! Έλα να ανεβαίνουμε λίγο!!!!!!

14.3.11

Είμαι η Coula κι είμαι κι εγώ στο Τρεις Λαλούν

Μακάρι να λαλούσαν έστω και τρεις εδώ μέσα. Γνώρισα το χώρο αυτό, εδώ και αρκετό καιρό και ήδη είχα δηλώσει ερωτευμένη με τους bloggers Νερένια, Γιαγιά Αντιγόνη, Μαχαίρη, Ανταίο και Δήμητρα. Σιγά σιγά λες και έπεσε μαύρη κατάρα, άρχισαν όλοι να χάνονται και οι αναρτήσεις περιορίστηκαν πολύ. Μάλιστα κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία του Καφέ και αντί να το στηρίξουν το χαντάκωσαν.

Επειδή λοιπόν είμαι από τις τύπισσες που είτε καταστρέφουν δια παντός ό,τι φτιάχνουν όταν βλέπω πως χάνεται η ουσία, (όπως ήδη έκανα σε παλαιότερο συλλογικό blog), είτε αναγεννώ από τις στάχτες τους όσα γουστάρω και όσα τα θέλω ανανεωμένα, είπα να συνδράμω με τις κουλαμάρες μου, τη καφετέρια τούτη, προσφέροντας μαζί με τον καφέ και καμιά κρεπούλα! Θα την κανω κρεπερί την καφετέρια για να γουστάρουμε.

Ελπίζω να ξυπνήσουν......τα κοιμισμένα πνεύματα.......και όλοι μαζι να μοιραστούμε τις σκέψεις μας.

Καλώς σας βρήκα.

4.3.11

Πάρτι.. πάρτι.. πάρτιιιι

Ελάτε μαζί μας σε ένα ξέφρενο πάρτι μασκαράδων...
Ντυθείτε κάτι ιντερνετικά και ελάτε να περάσουμε καλά !!!!!!!
Πως θα ντυθείτε ;;;
Απλά αλλάξτε το άβαταρ σας με κάποιο αποκριάτικο icon και τσαφ..!!! έτοιμοι ...

Σάββατο 6:00 η ώρα το απόγευμα να είστε όλοι εδώ...

Ντυθείτε και ......έτοιμοι για πάρτι !!!!!!!!