28.4.11

Τι να γίνω όταν μεγαλώσω ;


Επειδή εμείς, το αγαπημενο σου καφέ, σκεφτόμαστε και το επαγγελματικό σου μέλλον, κάνε αυτό το τέστ για να δεις ποια ειναι η ιδανική καριέρα για σε !!

8 σχόλια:

Blu3Th1nk3r είπε...

Εμένα μου έβγαλε:
Είσαι οργανωτική και πειθαρχημένη, σου αρέσει η αρμονία αλλά η επικοινωνία. Πάντα κέρδιζες στη Μονόπολι ενώ από παιδάκι πίεζες τους γονείς σου να σου εμπιστευτούν τη διαχείριση του σπιτιού, και τους έστελνες πάντα reports και memos απαιτώντας το σάντουιτς ή το Hemo σου. Ιδανικά επαγγέλματα για σένα είναι: σύμβουλος επιχειρήσεων, διευθυντής εταιρείας, υπέυθυνος Δημοσίων Σχέσεων.

Δεν μου ταιριάζει με τίποτα όμως! :Ρ

Ελευθερία είπε...

χαχαχα και εγώ αυτό βγήκα Blu3Th1nk3r !!!

Καμία σχέση όμως !!!...

next_day είπε...

Το ήξερα ότι έκρυβα την καλλιτεχνική μου φλέβα!!
Σας αφήνω τώρα.. πάω να δηλώσω την παραίτηση μου και να ακολουθήσω την καριέρα του καλλιτέχνη που τελικά αυτό είναι που πρέπει να κάνω! :pp

Φιλί Διαμαντένιο!

MaNTaRiNi είπε...

Επιστήμονας!! Εδώ γελάμε!!

albatrus είπε...

καλημέρα
-εμένα στο test μου 'βγήκε Manager
σε ποιό Υπουργείο πιάνω δουλειά και πότε!

The NightWalker είπε...

εμένα ήταν 4 Α- 4 Β. Καλά για το πρώτο δεν παίζει. Εγώ και τα θετικά μαθήματα είμαστε 2 ξένοι. Ωστόσο το δεύτερο πάει κι έρχεται. Δεν με χαλάει. Αλλά εμένα θα μου άρεσε και ο φωτογράφος. Αλλά Γ 0. :Ρ Φιλιά!!!

Theodosia είπε...

Καλό και ενδιαφέρον!!

stavroulazerva είπε...

Απαντήσεις: Α3, Β3 από επιστήμονας μάναντζερ...... Ωραία, απέκτησα διπλή καριέρα και τώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα, δύο δουλειές είναι απαραίτητες...... Με την μία δεν τα βγάζεις πέρα......
Την καλησπέρα μου!!!!