6.8.10

ντελβλές ντάρλινγκ!
Kατ΄αρχάς, μην μου κλεινεις εμένα το μάτι, μην σε τσουρομαδήσω!

Σεμνά και ταπεινά με τα μάτια κάτω! Κάτω είπα, για ν' αρχίσω να λέω...

Το φυλτζάνι με την μούρη σου, τι ψωνάρα, θεέ μου, που το έφτιαξες?

Το χτένισμα, στης Πίτσας το έκανες, στην γωνία? Αυτη έχει ένα γκόμενο, που τάχε ένα καιρό με την εξαδέλφη της κουμπάρας, μεγάλο ξέκωλο, γι αυτό τα ξέρω...Καλή η κούπ , αλλά παλιομοδήτικο, θαρρώ... τος παν.

Αρχινάω, γιατί με πήρε η νύχτα. Αργά, κανονικά δεν λένε φυλτζάνι.

Αλλά μιάς κι ήρθες μπορώ, δεν μπορώ να σ' αρνηθώ....


@#$ χαρτοπετσέτα δεν βάζουμε αμανε να το γυρίσουμε. Σκετο, σκέτο να γυρίσουν οι ντελβέδες. τσ τσ τσ, !!!
Αααααα, μελέτα, μελέτα, είσαι και αναιδής όμως. Τι μούφερες να δω? Τα νησιά Καλαμπάγκος που θα πας? Μαρή στην Νϊσυρο σε βλέπω, και πολυ σου είναι . Εκτός, α, μια στιγμή, η Λίμνη Κόμο και η Τιτικάκα, συναντιούνται? ε, εκεί είναι το πιθανότερο να πας.Αυτό στη μέση σαν κουκούλα φαντάσματος, μοιάζει, αλλά ααα, πινε πίνε, δεν σ' αντέχω... και το καϊμάκι, δεν ξές να το φτιάχνεις, θα σε πω, κάποια στιγμή εγώ, να το πετυχαίνεις, να βλέπω καλά!

ΕΕΕΕε, νάτα, στα είπα εγώ, καϊμάκι θέλει. τι καφές είναι δαύτος? Ψιλοβελονιά απο την γιαγιά έμαθες με το βελονάκι. τι σόι μελέταγες, ήθελα νάξερα - οοοοχι μην με πεις, εγώ λεω.


Η καρδιά σου στο βάθος ανοικτή. Αλλά στο στεφάνι γύρω... μια σκοτουρίτσα, θα περάσει. Κάποιος φίλος, φίδι, σε περιτριγυρίζει, Πρόσεξε, μόνο αυτό σε λέω.. Πρόσεξε!


Κοίτα αυτό το γκομπλέν και μπροστά μου να τόχω το βαριέμαι. Τα θέλω μεγάλα και τροφαντά, τα νέα... (και όχι μόνο... τσ τσ τσ, τι θυμήθηκα τώρα...)
Εκεί κοντά στο σπίτι σου, ένα πουλί, θέλει ναρθεί, γλυκά λογάκια να λαλλεί, κι ένας οχτρός δεν το αφήνει. Μια... μια αλεπού! έφαγε τον φασιανό και εμποδίζει και το άλλο. Μπα, κακό χρόνο νάχει, κάνε ένα ξεμάτιασμα, δεν' κακό.


Αααα, έρχονται επισκέψεις. Ενας τρανός, άνδρας τους εμποδίζει ναρθούν, ένας με ουρά. Αααα, λεπτά κουβαλά... Δώρα θα σ' φέρει. Εσύ να μου το θυμηθείς, θα πας στην Ισπανία. Ενα ταξίδι σίγουρο. Κοίτα, με το στεφάνι σου θα πας, αλλά, !!! Αυτός ο ταυρομάχος, τι διάλο θέλει μες τη μέση. Κοίτα μαρή κάτσε καλά, μην σε μαδήσω, είπα. !Ποιά ειναι δαύτη που σουχει γυρισμένη την πλάτη. Να σκάσει το κακό της. Χέστηκες εσύ. Εσύ το ταξίδι σου. Εχει κότσο στα μαλλιά, όχι μην σκέπτεσαι ποιά είναι, άσε να σου πω εγώ. Εχει σκοτούρες στο κεφάλι της και κάτι περιμένει.Η πεταλούδα θα σου φέρει νέα. Μπας μαρή κι η καρδιά σου πεταρίζει? Τι Λ είναι αυτό, μες τη μέση? Μπρέ συ, με τον συμπέθερο της Μαρίτσας, τρέχει τίποτα? Για λέι, για λέι... όχιι, όχιιι, τώρα εντάξει μετά, μην με κόβεις απο τον ειρμό... α, παπα!Ποιός σε κοροϊδεύει? ποιος σου λέει ψέμματα? ποιός θα έρθει κοντά σου... με τα χέρια ανοικτά και βιαστικός? α, πα, πα, μην δίνεις σημασία, αλλά πρόσεξέ τον. Δεν μ' αρέσει.Ασε που ο Ζεβζεβουλ και κάτι μάγοι, ανακατώνουν τσουκάλια. Εσύ σταθερά, αν θέλεις να πάρεις το τρένο, να φύγεις απο την πίσω πόρτα, κάνε το. Το τρένο είπα, όμως, όχι ότι νάναι. Πεντακάθαρο φαίνεται. Μην πιέζεσαι, αφού καρδιά σου, είναι ανοικτή, όλα καλά θα πάνε.ζζζζζζζζζ......................ε, ναι, εντάξει, εδώ είμαι....νύσταξα, κουράστηκα, μα, σου είπα, όχι τέτοια ώρα... πλύνε καλό κι ευλοημένο, πάρε κι ένα κουλουράκι να γλυκαθείς.
αχ, σ' ευχαριστώ, για μένα τόφτιαξες? μπράβο, μπράβο, όχι σαν τις άλλες που ήρθαν μ' άδεια χέρια...μούτς φιλί, άϊντε και πρόσεχε!

απο που ν' αρχίσω το δεξί ή τ' αριστερό μ"

6 σχόλια:

Emmanouela είπε...

Kαλέ συ, λες και την κούπα?? Ε, δεν παίζω, εμείς ένα μικρό φλιτζανάκι σου φέραμε, όχι ολόκληρη κούπα, γι' αυτό δεν είδες τόσα πολλά! Εδώ σε δαύτηνε ολάκερη ιστορία της είπες!
Σιγά μην σου φέρναμε και δώρο!

Καλά, την επόμενη φορά θα βρω κάτι μεγάλο και τροφαντό να σου φέρω...θε μου σχώρα με!!!

Ανταίος είπε...

Όχι που λένε πως το μέγεθος δεν παίζει ρόλο....χχαχχα

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Αν δεν βλέπεις καλά πε το μας!

Το Λ είναι το Λιτσάκι που έχει σταμπάρει τον ταυρομάχο!
Μακριά από τα φίδια το κολοβά!

zoyzoy είπε...

Μωρέ συ λές καλό καφέ!
Να σου στείλω κούπα να μου την πείς και δωράκι θαλασσινό με φιλί είσαι??

Νερένια είπε...

Ηθελα να ηξερα που τα βλέπεις όλα τουτα.....

Μπα πρεπει να χρεωνουμε το κατι παραπάνω ... ειναι δυσκολη δουλεια!!

Αλλά το ταξίδι στην Ισπανία είναι όλα τα λεφτα!!!!!!!!!!

Γλυκό - Κερασο - Ζουζούνα είπε...

Emma, δεν είναι κούπα! στο υπογράφω, τόφερε κοντά να βλέπω... με τον φακό!!!

Οχι, σιγά που δεν θα φέρετε, ένα αυγό, ένα σαλάμι, μια μαρμελάδα, αχρήστου γωνία...!!!
μάτς και μούτς


Ανταίο, άσε τι λένε, λένε πολλά, την ουσία δες!!!
σε φιλώ αμφιτερομαγούλως
Αντιγονάκι, βρε και καλώς τηννε!!!! Α, να σ' πω, βλέπω, καθαρά και χωρίς αυτές τις γεροντίστικες παθήσεις. Δεν θα στελνουμε βελονίκι φλυτζάνι! Α,

Ρε και τι θέλει η Λίτσα στο δικό μας φλυτζάνι? Λες να κοιτά λοξά, φτού της το κακό!
Ζoyzoy, και βέβαια, λέω, δεν με είχες πιστέψει ε? καλά δεν παρεξηγιέμαι. Τον Σεπτέμβριο, ναρθείς να φέρεις και το φλυντζζζζανοπότηρό σου, να σ' πω. Διακοπές τώρα !!!
φιλιά αστικά ακόμη !


Μαρή τι λες, που θα σε πω, την τέχνη, να με πάρεις την δουλειά!!!
κάτσ'΄κάτ και καν' καφέδαι!

αειειειειειε, καλημέρα !!!